Basketballvereniging The Lions


lions logo transparent 2 minFijn dat je onze site bezoekt!laugh

Het nieuwe seizoen is van start gegaan in augustus. Dit seizoen hebben wij teams voor jongens en meisjes van ca. 10-14 jaar (X14 mix), jongens en meisjes 14-16/17 jaar (M16 en V16), jongens 16-23 (M20 en M22), dames senioren19-.. (VSE) en heren senioren 22- .. (MSE).

Dit seizoen werkt de NBB met een nieuw systeem met o.a. een digitaal wedstrijdformulier! De leden hebben de basketballapp geinstalleerd. Daarin zit de digitale spelerspas en alle informatie over wedstrijden, statistieken en fluit- of schrijfdiensten.

Het bestuur wens iedereen een sportief, respectvol en gezellig seizoen!​

Deze site wijst je de weg binnen onze basketballvereniging The Lions. Hier vind je alle info zoals: - waar en wanneer wordt er getraind - hoe meld ik me aan - in welk team zou ik met mijn leeftijd passen - de contributie - welk tenue moet ik hebben - waar en wanneer zijn de wedstrijden enz.. Het menu wijst je verder de weg. 

Voel je welkom en mail, bel, vraag ons als je iets wilt weten!

De Richtlijnen (onder 'bestuur' - 'downloads') laten zien welkeafspraken wij met elkaar gemaakt hebben over hoe wij ons sportief gedragen.

The Lions is een vereniging waar respect , sportiviteit, gezelligheid én veiligheid hoog in het vaandel staan. Om die reden is per 2015 een deel van de site afgeschermd en alleen toegankelijk voor onze leden (familie van onze leden en oud-leden). Zij moeten zich eenmalig registreren.

Wij houden je op de hoogte van alle laatste clubinformatie via de site, Facebook en Twitter. Bulkmail gebruiken wij een enkele keer. In het seizoen 2017-2018 moeten alle verenigingen met een ander bondsregistratiesysteem gaan werken. Hierdoor wordt ook de communicatie met onze leden makkelijker en zal veelal per app gaan. Informatie hierover volgt nog.

Ook andere - direct bij The Lions - betrokkenen kunnen zich registreren. Die registratie wordt in het kader van het creëren van een veilige sportklimaat voor onze leden, door het bestuur getoetst.  Het bestuur beslist te allen tijde over de toelating tot het afgeschermde deel en behoudt zich het recht voor een registratie ongedaan te maken.

Voor registreren: klik rechtsboven in het scherm op de knop 'registreren' en volg de aanwijzingen.

Graag tot ziens in de Korverhal, op onze site of Facebook-pagina!!

Sponsors van The Lions

SponsorKliks